Cara(o)s colegas,
A próxima edição do curso ‘Princípios da Investigação em Proteómica de Elevado Rendimento‘, organizado pelo CIIMAR, decorrerá entre os dias 3 a 6 de dezembro de 2024. O curso tem como objetivo introduzir as principais metodologias utilizadas na investigação em Proteómica, incluindo métodos de preparação e fracionamento de amostras. O curso também oferece aos participantes formação prática na análise e interpretação de dados proteómicos complexos obtidos de estudos “shotgun”.
As sessões serão realizadas na E2S|P. PORTO e CEMUP/FCUP com o apoio do projeto HORIZON.1.2 – MSCA RISE BlueShellfish GA No. 101086234.
Pode conferir 3 ECTS.
Poderão encontrar todos os detalhes, incluindo o programa e inscrição, no website do CIIMAR.
Alguma dúvida pf contactar: info.BlueShellfish@gmail.com ou training&career@ciimar.up.pt
Cordiais cumprimentos
———————
(ENG)
Dear colleagues,
The next edition of the course ‘Principles of High-throughput Proteomics Research Course‘, organized by CIIMAR, will take place from 3rd – 6th December 2024.
The course aims to introduce the main methodologies employed in Proteomics research, including sample preparation and fractionation methods. The course also provides participants practical training in data analysis and interpretation of complex proteomic data obtained from shotgun studies.
The sessions will be conducted E2S|P. PORTO and CEMUP/FCUP, supported by the HORIZON.1.2 – MSCA RISE project BlueShellfish GA No. 101086234.
A total of 3 ECTS can be requested.
You can find all the details, including the programme and registration, on this link.
Any questions please contact: info.BlueShellfish@gmail.com or training&career@ciimar.up.pt
Best regards
BIOPOLIS/CIBIO-InBIO STUDENT SEMINAR | Merging eDNA and conventional data of freshwater bivalves to select priority areas for conservation in France | October 25, 2024 – 14h45
Merging eDNA and conventional data of freshwater bivalves to select priority areas for conservation in France Joana Nogueira, BIOPOLIS, CIBIO-InBIO/UP October 25, 2024 | 14h45 |